ograzhdenie-territorii-dlya-promyshlennykh-zdanij-i-skladov

Класичні розпашні системи – це лише один із кількох популярних різновидів захисних конструкцій. Даний тип виробів добре вивчений, впоратися з ним зможе кожен фахівець. Крім того, розстібні системи вже встигли продемонструвати свою багаторічну службу. Однак, попри всі переваги, цей різновид має недоліки. І ключовий із них – це багато простору, який вона займає. Тому на зміну класиці прийшла більш удосконалена модель – складні промислові ворота. На відміну від інших типів відкриття, цей різновид економить простір дільниці. З цієї причини складні конструкції такі популярні не тільки в побутовій, а й промисловій експлуатації. Вони надійно, не вимогливі у догляді, відмінно витримують вітрові навантаження та інтенсивне використання. Розглянемо вуличні ворота для виробничих об'єктів від відомого польського виробника Wisniowski, а саме: Traffic та V-King.

promyshlennye-otkatnye-rolletnye-podvesnye-skladnye-vorota

Цікаво знатиме:

stalnyie sdvizhnyie vorota avtomaticheskie otkatnyie vorota dlya doma proizvodstvo vorot Polsha

vorota-iz-sendvich-paneli-promyshlennye-rolletnye vorota-s-kalitkoj-ot-zavoda-gant-chekhiya-kupit-po-tsene-ot-600-evro
ЧОМУ ВИБИРАЮТЬ СКЛАДНІ ВОРОТА ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ: КОНСТРУКТИВНІ ПЕРЕВАГИ ТИПУ ВІДКРИТТЯ

В'їзні системи, які функціонують як гармошка, стрімко завоювали популярність. Вони мають багато конкурентних переваг. Найважливіше – це суттєва економія простору на промисловій території. Конструкція складається з двох і більше секцій, які під час відкриття складаються в книжку. Таким чином, немає необхідності в зоні, яка буде весь час вільна, як у випадку з розстібною або відкатною системами. Також через кілька секцій виріб є більш щільним та вітростійким. Порівняно легко переносить постійну експлуатацію у промислових умовах, але при цьому не потребує особливого догляду або частого обслуговування. Автоматичні ворота-гармошка, завдяки технологічним особливостям, мають вищий термін служби. Залежно від виробника та матеріалів, запозичених в основу, цей період може становити від 20 років. Виріб доступний у широкому асортименті у різних провідних компаній. Може виготовлятися як із профнастилу, так і з оцинкованої сталі. Конструкції представлені як у бюджетному, так і преміальному ціновому сегменті. Також їм доступний широкий вибір сучасної автоматики.

konsolnye-otkatnye-vorota-promyshlennye-razdvizhnye-zabory-i-ograzhdeniya-iz-setki pod"emnye-vorota-sektsionnye-ustanovka-kharkov

ograzhdeniya-sportivnykh-ploshchadok-proizvodstvennykh-uchastkov-fabrik-i-zavodov-logisticheskikh-ts

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА-КНИЖКА ВІД ПОЛЬСЬКОГО ЗАВОДУ WISNIOWSKI: РОЗГЛЯДАЕМО ПЕРЕВАГИ МОДЕЛЕЙ TRAFFIC І V-KING

Європейський бренд виготовляє обидві лінійки із якісної екологічно чистої сировини. Колекція V-King може мати як одностулкову, так і двостулкову модифікацію. Призначений для інтенсивної експлуатації на промислових підприємствах. Зокрема, тому, що сталь, закладена в основу продукту, отримала захист від корозії за допомогою цинкового покриття. Запатентована технологія має назву Duplex. Промислові системи швидкісного типу не окислюються, довго зберігають естетично приємний вигляд та свої позитивні властивості. Складні ворота V-King обладнані автоматикою DAAB та керуванням EP 104. У цій серії конструкція безрейкова, а монтаж здійснюється на стовпах за допомогою спеціальних петель. Конкурентна відмінність – це швидкість відкриття/закриття, що становить до 1 м/с. На лінійку V-King надається офіційна гарантія 5 років на захист від корозії.

avtomaticheskie-vorota-angarnye-dlya-promyshlennye

Колекція Traffic також може мати одностулкове або двостулкове виконання. Має відмінний захист від окислення та утворення корозії завдяки інноваційній технології Duplex. Тип цієї конструкції є самонесучим. Він призначений для інтенсивного навантаження у шкідливому навколишньому середовищі. У цій модифікації виріб є швидкісним, що спрощує завдання управління та контролю доступу на територію. Оцинкована конструкція Traffic пропонується виробником у двох варіантах, а саме: Totmann та Automatik. Модель проходила тестування у науково-дослідній лабораторії. Таким чином отримала підтвердження відповідності європейському стандарту якості PN EN 13241-1. Більше про вироби Wisniowski тут: https://xn----7sbgbip5cdatx.in.ua/products/category/promyshlennye-vorota-skladnye-wisniowski

ustanovka-vorot-dlya-sklada-i-parkinga-promyshchdennye-kiev

vorota-WISNIOWSKI-rolletnye-avtomaticheskie-podemnye-rulonnye-sistemy-proizvodstvo-polsha

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ПРОМИСЛОВИХ ВОРІТ: АСОРТИМЕНТ В'ЇЗДНИХ СИСТЕМ З ПОЛЬЩІ

Підприємствам необхідно встановлювати більш функціональні та сучасні вуличні конструкції. Ці вироби повинні бути міцними, зносостійкими та зручними у повсякденній експлуатації. Тому класичні в'їзні системи не завжди підходять, а їм на зміну приходять удосконалені модифікації, що складаються. Якщо вам необхідно вибрати вуличну конструкцію, зверніться в «Завод воріт Одеса». Наші менеджери допоможуть знайти модель, яка буде відповідати очікуваним параметрам. Також ми є офіційними партнерами виробництва Wisniowski в Україні. Завдяки цьому всі бажаючі придбати складні системи Traffic і V-King можуть отримати персональну знижку. Для цього потрібно відвідати наш шоу-рум, що знаходиться на вул. Михайла Грушевського, 39А. Додатково пропонується професійний монтаж конструкцій. Отримати безкоштовний розрахунок вартості системи та технічну консультацію можливо за цими номерами: +38 (050) 356-21-16, +38 (067) 112-17-04.

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ
ПО УКРАЇНІ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск